Ung is Deens voor jong. Deense mode en vormgeving is eenvoudig met oog voor detail. Toch is Ung een echt Nederlands merk en komt uit het zelfde huis als Webecos Elementary Skincare. Ook maken zij gebruik van natuurlijke grondstoffen, prachtige pigmenten en wordt uitgebreid getest door professionals.

 

Ung is het make-up merk dat je helpt je eigen natuurlijke schoonheid te accenturen en te versterken. Om je nog meer te laten stralen! Want een geweldige eerste indruk of er gewoon elke dag goed uit te zien wil iedereen toch? Ung is op de hoogte van de laatste trends en mode. Maar kleuren die uit het assortiment gaan? Nee hoor, jouw favoriete kleur zal altijd beschikbaar blijven.

Om te weten welke kleuren jouw het beste staan wordt er gebruikt gemaakt van seizoentypes: winter, zomer, lente en herfst. Met Ung ben je verzekerd van de juiste kleur keuze!

Nieuwsgierig geworden? Plan een bezoek aan de salon en ontdek de prachtige kleuren van Ung Cosmetics make-up. 

 

Doe de test en ontdek welk type jij bent. 

 

De producten zijn dierproefvrij, bevatten geen parabenen en worden milieu bewust geproduceerd. Om verspilling te voorkomen zijn er verschillende refill producten te koop.