Loveli 

De eerste deo zonder aluminium die echt werkt

Deze deodorant stick is hét antwoord als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium en die echt werkt. 100% Natuurlijk. Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat (Soda) en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid.

 

Het verschil met andere deo's

We LOVE to sweat! Zweten is goed voor je, want je lichaam koelt daarmee af en ontdoet zich zo van afvalstoffen die je graag uit je lichaam wilt hebben. Maar wat je niet wil is die vervelende zweetgeur...

Spuitbus deo's bevatten vooral veel alcohol en parfum die de geur proberen te maskeren. Maar of dat nou zo goed werkt en of dat nou zo gezond voor je is. Deo's met aluminium sluiten je zweetklieren af en daardoor werken ze echt. Maar zweten doe je natuurlijk niet voor niets. Die afvalstoffen moeten toch echt je lichaam uit.

 

Zuiveringszout neutraliseert geurtjes

Zweet gaat pas stinken als het in contact komt met de bacteriën op je huid. En dat is wat je wil voorkomen. Dat kun je doen door je oksels regelmatig te wassen. Maar ook door de pH-waarde van je huid omhoog te brengen, zodat de bacteriën op je huid er niet kunnen leven. Geen bacteriën = geen geurtjes

En dat is precies wat natriumbicarbonaat in de deo van Loveli doet. Een andere naam voor natriumbicarbonaat is zuiveringszout en zo heet het niet voor niets. Zweet wordt namelijk meteen geneutraliseerd als het via je zweetklieren je huid bereikt.

 

Zinkoxide voor extra bescherming tegen stress-zweet

Stress-zweet is anders dan zweet dat veroorzaakt wordt door de warmte. Het bevat meer vetzuren dan gewoon zweet en de bacteriën op je huid zijn gek op deze vetzuren. Zij zijn de veroorzaker van je zweetgeur. Zinkoxide zet deze vetzuren om in een geurloze zinkzouten voordat de bacteriën hun werk kunnen doen. Wat zink een dubbel zo sterk wapen in de strijd tegen zweetgeurtjes maakt, is dat het tegelijk antibacterieel is! Er zijn dus sowieso minder bacteriën op je huid die de zweetgeur kunnen veroorzaken.

Deze deo beschermt je extra tegen de geur van stress- en hormoonzweet. Naast zuiveringszout (natriumbicarbonaat) bevat het ook zinkoxide dat een dubbele werking heeft tegen zweet door emoties en stress. Arrowroot en sheabutter zorgen voor een zachte huid met vitamine E als antioxidant.

 

Hoe gebruik je Loveli deo

  • Je hoeft maar weinig te gebruiken: 2 Streepjes per oksel is al genoeg.
  • Je kunt de deo het beste even laten intrekken voordat je je aankleedt. Dan krijg je geen vlekken in je kleding.
  • Draait je deo niet goed meer? Een nachtje in de vriezer doet vaak wonderen.
  • Sommige mensen krijgen wat irritatie van de deo. Minder smeren is dan vaak de oplossing. Anders hebben we ook een nog zachtere variant van de deo (Sensitive Skin). Hij is wel wat minder sterk.
  • Als je hiervoor een deo met aluminium gebruikte, kan het zijn dat je tijdelijk meer gaat zweten of naar zweet gaat ruiken. Bij de meeste mensen is dat na een paar dagen voorbij en ruik je helemaal niks meer. Was (of scrub) je oksels een keertje extra. En hou vol! Deze detox duurt maar even.
  • De verpakking is gemaakt van polypropyleen (plastic). Het kan gerecycled worden met de rest van je plasticafval, maar nog milieuvriendelijker is het om hem opnieuw te vullen met een refill product.

 

 

Welke geuren zijn er

Fresh Cotton: natuurlijke parfum met de frisheid van pas gewassen katoen.

Sweet Orange: zomerse geur van sinaasappel en mandarijn.

Apple Blossom: zacht en zoet natuurlijke parfum. Erg geliefd bij jonge meiden.

Power of Zen: met lavendel olie voor extra ontspanning tijdens stressperiodes.

Cucumber & Aloë Vera: natuurlijke parfum met de frisse geur van komkommer. Echt een lente geur.

Coconut: natuurlijk parfum met de tropische geur van kokos. Perfect voor de zomer.

Rebel Care Fresh Cotton (MEN): natuurlijke parfum met de frisheid van pas gewassen katoen.

Rebel Care Zensei Power (MEN): de eerste mannengeur. Kruidig en zacht van geur, maar extra sterk tegen zweet door het natuurlijke parfum van salie.

Sensitive Skin: Speciaal voor de gevoelige huid. Met minder natriumcarbonaat en extra arrowroot om de huid te verzachten. Bevat geen parfum.

 

Deodorant is verkrijgbaar in formaat XL, normaal of mini. In de salon zijn normaal en mini aanwezig. Andere verpakkingen zijn op bestelling leverbaar. Graag op afspraak afhalen. Dit i.v.m. het geven van behandelingen.