Mini Lift Intense

 

  • Losse behandeling € 82,50 (duur 60 minuten)
  • Kuur van 10 behandelingen € 740,- (betaling bij 1e behandeling)

Houd er rekening mee dat je 10 behandelingen ondergaat in een tijdsbestek van 12 weken. De eerste 6 behandeling zullen plaats vinden in de eerste 4 weken, dit om het beste resultaat te behalen. 

 

Mini Lift is een cosmetische liftende behandeling op basis van Aloë Vera. Bij deze behandeling krijgt u een masker aangebracht wat hard en heel strak aanvoelt in 30 minuten. Hierdoor gaan onze mimische spieren contracties maken die jeukerig en kriebelig kunnen aanvoelen. Per persoon kan dit anders aanvoelen (op mijn social media staat een filmpje hoe dit eruit ziet). Dit is als het ware gymnastiek voor de mimische spieren. Met als gevolg dat de doorbloeding geactiveerd wordt. Door een verbeterde doorbloeding neemt onze huid veel meer werkstoffen op die zich in de crèmes bevinden en worden rimpels zichtbaar minder. Want wij willen toch allemaal een gezond, jeugdige en strakkere huid?

 

Direct na de Mini Lift behandeling is het resultaat zichtbaar. In kuur verband geeft deze behandeling een liftend en verjongende werking en zal de huid zichtbaar meer verbeterd zijn. 

 

    Om het behaalde resultaat te behouden is het belangrijk om de goede huidverzorging te gebruiken. Deze zijn te koop in de salon.

     

    Bijwerkingen?

    Doordat de Mini Lift sterk activerend is kan acne in eerste instantie even verergeren. Dit is niet erg. De huid is zichtbaar meer doorbloed waardoor er meer zuurstof aan het oppervlakte van de huid aanwezig is. De verbeterde doorbloeding en het hogere zuurstof gehalte zorgen ervoor dat alle afvalstoffen die nog aanwezig zijn in de huid sneller worden afgevoerd. Dit kan acne even verergeren maar zal al snel afzakken. Met de juiste huidverzorging zal het resultaat langer behouden blijven.