Klik op de link voor het overzicht van de behandelingen

 

SPA staat voor Salon Professional Amsterdam,

en is een echt Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands! 

 

Ontwikkeld met een duidelijk doel, natuurlijke huidverbetering voor iedereen. Daarmee bedoelen we niet alleen anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans. 

 

Sharon Pieters ontwikkeld de producten. Met haar achtergrond in biochemie en passie voor cosmetische ingrediënten stelt Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam, waardoor er betere resultaten worden verkregen. Er zijn 2 productlijnen ontwikkeld.

De Pure Collection wordt gemaakt met organisch gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. Je kan bijvoorbeeld zien aan de Oil Elixers dat iedere oogst verschillend is. In een seizoen met veel regen worden oliën en extracten vaak lichter van kleur.

De Solutions producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten, in deze serie vind je producten die zich richten op het behandelen en verzorgen van verschillende indicaties en huidtypen. Ook vind je in deze lijn de producten die de huid beschermen tegen Uv-stralingen. 

 

De producten van SPA zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum. Verpakkingen worden gemaakt van recyclebaar materiaal. 

 

Diverse travelsize verpakkingen zijn het hele jaar verkrijgbaar.