Onze nalatenschap,

Benamôr is in 1925 opgericht door een mysterieuze apotheker die creëerde wonderbaarlijke zalven in zijn laboratorium aan de Campo Grande nº189, in Lissabon. Zijn zorgvuldig handgemaakte Beauty Recepten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die onder de zon van Portugal zijn gegroeid: citroen, roos, aloë vera of amandel. Verpakt in schattige art-deco kokers en dat was meteen een hit. De Lisbon Belles en zelfs koningin Amélie waren verslaafd. Benamôr heeft producten die geschikt zijn voor gezicht, haar, lichaam, hand en voet.

 

Een eeuw later,

De originele beautyrecepten van Benamôr worden nog steeds met de hand gemaakt en met liefde en zorg bereid door vakbekwame mensen, opgeleid door een eeuw van expertise. Duurzaam geformuleerd met 95% zeer effectieve natuurlijke ingrediënten gekozen vanwege hun unieke voordelen, zoals citroen uit de Algarve of zout uit de lagune van Aveiro. Deze unieke recepten combineren traditionele cosmetica componenten met actieve en innovatieve natuurlijke ingrediënten die een hoge kwaliteit bieden, formules voor de meest veeleisende consumenten die streven naar erkende voordelen voor de huid. Op dit moment worden er 10 miljoen eenheden per jaar geproduceerd.

 

Benamôr kort samengevat:

  • Natuurlijk
  • Verzorgend
  • Verzachtend
  • Heerlijke geur
  • Parabeen vrij
  • Vegan 

 

Collecties:

Alantoine: Citrus geur van organisch lemon.

Gordissimo: milde geur van amandel en kokos.

Jacarandá: Aloë Vera en bloemenessence.

Rose Amélie: geur van rozen.

Alecrim: frisse geur van rozemarijn, eucalyptus en pepermunt.

Laranjinha: kruidige, sinaasappelgeur.

Nata: de zoete geur van Pastel de Nata.

 

Loofah Scrub

 

Een product dat echt in jouw badkamer thuis hoort! Ik ben fan! Waarom? 

 

Zoals iedereen weet is scrubben goed voor je huid. Het verwijderd dode huidcellen met als gevolg dat de huid een egale kleur krijgt, pukkels en puistjes verminderen, ingegroeide haren los komen en littekens vervagen. Wanneer je ook scrubt in de zomer zal je bruine kleur langer mooi blijven. Wat sommige van jullie niet weten is dat scrubben je huid stimuleert om nieuwe huidcellen aan te gaan maken. Dat heeft een anti-aging werking! De Loofah is rijk aan Amandel- en Arganolie. Deze oliën bevatten vitamine B en E. Vitamine B zorgt er voor dat de huid niet uitdroogt en vitamine E werkt als krachtige antioxidant die werkt tegen huidveroudering.

 

Loofah

komt van de Loofah plant. Deze vrucht lijkt op een komkommer en wordt daarom vaak de ‘’Sponskomkommer’’ genoemd. Wanneer deze vrucht rijp is, worden na het oogsten de zaden verwijderd en de vrucht te drogen gelegd. Na het drogen hou je een vezelachtig netwerk over dat je kan gebruiken als scrub spons. Gebruik de Loofah scrub met roterende bewegingen nadat je hem even onder water hebt gehouden. Door het water wordt de Loofah heerlijk zacht.

 

Veel scrubproducten bevatten korreltjes, veel van deze korreltjes zijn gemaakt van plastic.

  • Loofah is 100% natuurlijk!
  • Loofah bevat geen plastic
  • Loofah droogt de huid niet uit