Over mij

 

In 2020 trek ik de stoute schoenen aan en begin ik aan mijn lang gekoesterde droom, mijn eigen schoonheidssalon voor huidverbetering!

 

In 2006 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en pedicure, in 2012 heb ik daar het diploma ''Specialist Definitief Ontharen'' aan toegevoegd.

Al tijdens mijn studiejaren heb ik bij diverse salons gewerkt om zoveel mogelijk ervaring op te doen, waaronder de "Zwaluwhoeve'' en 10 jaar bij ''Instituut Cosmonique'' in Epe. Hier heb ik vooral het masseren goed onder de knie gekregen. Maar sinds de start van mijn eigen schoonheidssalon heb ik er een nieuwe passie bij: Huidverbetering! Want mooi oud worden willen we allemaal toch?

 

Wat voor mij belangrijk is, is dat uw wensen gehoord worden. Wat zijn uw wensen voor de behandeling en hoe kunnen we samen het beste resultaat bereiken. Of het nu gaat om ontspanning, huidverbetering of de pijn aan uw voeten verhelpen. Ik kan u een breed aanbod aan behandelingen bieden. Mochten er vragen zijn dan help ik u graag. Via de contact gegevens kunt u uw vragen stellen. Rechts onder in uw scherm kunt u zelf online een afspraak inplannen of stuur een bericht en dan kijken we samen wat er mogelijk is. 

 

Graag tot ziens bij mij in de stoel.

 

Wat kan ik voor u doen? 

Happy Skin, Happy you!

 

klik op de foto voor het volledige artikel