The Real Peel Fruitzuur Peeling,

 

Is de ideale behandeling om je huid eens lekker op te frissen. De behandeling geeft snel weer een fris, jong, strak, stralend en gezond uiterlijk. En wie wil dat nu niet?

De Real Peel is een peeling op basis van glycolzuur waarbij de huid wordt gestimuleerd tot nieuwe cel aanmaak. Glycolzuur, dat afkomstig is uit suikerriet, heeft in de geneeskunde de meeste aandacht gekregen omdat het van alle fruitzuren de kleinste molecuul is. Hierdoor kan het efficiënter in de huid dringen en uiteindelijk meer spectaculaire veranderingen teweeg brengen dan alle andere fruitzuren.

 

  • Losse behandeling € 55,- duur 30 minuten (alleen gezicht)
  • Losse behandeling € 100,- duur 40 minuten (gezicht en decolleté)

Bij een losse behandeling wordt uw huid eerst goed gereinigd, waarna de huid maximaal 5 minuten wordt behandeld met de fruitzuur. Na de fruitzuur wordt uw huid goed verzorgd met een voedende crème.

 

  • Kuur € 440,- incl. SPF 50 (betaling bij 1e behandeling)

Houdt rekening dat je 8 behandelingen ondergaat met een interval van 1 week tussen de behandelingen, dit i.v.m. het beste resultaat. Als afsluiting van de kuur ontvangt je bij de 8e behandeling een gratis    Bio-Cellulose masker (t.w.v. € 12,50), deze 8e behandeling duurt dan 45 minuten. (max. duur van de kuur is 10 weken)

 

Bijwerkingen?

De huid kan na de behandeling wat rood zijn, jeuken of kriebelen. Dit is normaal en verdwijnt geleidelijk. Door vernieuwing van de huid kan deze na 2 a 3 dagen wat gaan schilferen. Dit herstelt snel als je de juiste verzorging gebruikt (deze producten zijn verkrijgbaar in de salon).

 

Zomer en fruitzuur

In de maanden mei t/m september worden er geen Fruitzuur behandelingen ingepland. De huid wordt te gevoelig voor de zon en kans op pigmentvlekken is daarom groter.