Elektrisch ontharen

 

Ongewenste haartjes op bovenlip en kin kunnen verwijderd worden met elektrisch ontharen. Met deze behandel methode maakt het niet uit of haartjes licht of donker zijn, in tegenstelling tot IPL of Laser.

Elektrisch ontharen is een intensief traject omdat er meerdere behandelingen nodig zijn. Het aantal behandelingen hangt af van de hoeveelheid haartjes die verwijderd moeten worden.

 

Bent u aanvullend verzekerd? Vraag uw verzekering naar eventuele vergoedingen.

 

Hoe werkt het?

Met elektrisch ontharen wordt elk haartje stuk voor stuk behandeld. Via een dun wegwerpnaaldje (die langs het haartje in de haarschacht tot aan de haarfollikel gaat) en daar met een klein, gecontroleerd stroomstootje wordt verwarmd. Hierdoor beschadigd de haarfollikel waardoor het haartje niet meer terug groeit. Dit is wel afhankelijk van de cyclus waarin het haartje zich bevindt. Na de behandeling kan de huid rood en bobbelig aanvoelen. Dit verdwijnt vanzelf weer binnen een paar dagen. 

 

Meer weten? Plan een gratis intake gesprek en vraag naar de mogelijkheden.

 

  • Elektrisch ontharen 15 minuten € 25,-
  • Elektrisch ontharen 30 minuten € 41,50

 

Ook verwijder ik van die vervelende steelwratjes, pigmentvlekken, bloedblaartjes en nog meer. Meer weten? Klik op onderstaande link.