Een verandering begint bij jezelf..

 

 

Tijdens een zomervakantie in Italië in juli 2017, reed Marleen van den Bogaart door het prachtige Toscane.

In een felrode Fiat 500 bevond ze zich midden in de Chianti-streek. Terwijl de weg voortduurde langs het zoveelste prachtige olijfbomen veld, vroeg Marleen zich af hoe zo een prachtig en authentiek product uiteindelijk in koude plastic flessen in de supermarkt terecht kon komen. Plastic flessen die ook nog eens hartstikke slecht zijn voor het milieu. Ze wilde een verschil maken en zo was het eerste product van Wellmark een feit. Authentieke extra virgine olijfolie uit de Chianti-streek in mooie, glazen flessen die je, als ze leeg zijn, kunt hergebruiken als een stijlvolle vaas. Een mooi gebaar naar het milieu en dus nog mooier om in huis te hebben.

Inmiddels heeft Wellmark meerdere producten in haar assortiment die allemaal geproduceerd zijn met dezelfde visie;

 

‘Small acts when multiplied by millions of people can transform the world.’

 

 

Wellmark heeft woonaccessoires die van jouw huis een echt thuis maken. Stijlvolle, duurzame producten met een lange levensduur die ook nog eens herbruikbaar zijn. 

De producten worden volledig ontwikkeld en vervaardigd in Nederland. Gemaakt van ecologische ingrediënten. Wellmark werkt samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

De producten van Wellmark hebben eigenlijk al genoeg karakter van zichzelf door de weg die ze afleggen. Toch krijgt elk product iets extra's, namelijk een persoonlijk detail. Hiervoor maakt Wellmark gebruik van leuke quotes met een knipoog ;) .

 

Een aantal van deze prachtige producten zijn verkrijgbaar in de salon. Ben je nieuwsgierig? Dan ben je van harte welkom. Maak hiervoor wel even een afspraak, dit ivm de behandelingen die gegeven worden. 

Meer sfeer foto's van de Wellmark producten vind je op hun Instagram.